Dag van de Praktijkhouder

Samenwerken

In onze reeks van Dagen van de Praktijkhouder komen tal van actuele thema’s aan bod. Eerder zoomden we onder meer in op digitalisering en regionalisering, toekomstbestendigheid, innovaties in de mondzorg en duurzaamheid. Tijdens een PH Dag doet u in een avond online kennis, inspiratie en ontmoeting op, waarmee u verder komt.

Op 2 november staat het thema Samenwerken op de agenda. Samenwerken binnen en buiten praktijken, gezondheidscentra, regionale netwerken en ketens speelt een steeds grotere rol. De stelling 'Alles onder een dak, heeft de toekomst' is hiervan een  bondige samenvatting. Maar welke vormen van samenwerking leiden tot een zorgaanbod met meerwaarde? Wat komt er kijken bij de samenwerking tussen de disciplines en welke investeringen vraagt dat? En wat zijn succesvolle praktijkvoorbeelden?


Helaas hebben we moeten besluiten deze avond niet door te laten gaan.

 

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over ondernemen en samenwerken in de eerstelijnszorg? Meld u aan om wekelijks de gratis nieuwsbrief van MedischOndernemen te ontvangen. Aanmelden voor de nieuwsbrief