Is uw praktijk futureproof?

In de afgelopen maanden zijn we door een achtbaan gegaan van hollen, stilstaan, improvisatie, innovatie, zorgen, emoties, omkijken naar elkaar. We hopen dat u met uw collega’s het goed doorstaan heeft en geleidelijk het (nieuwe) normaal weer bent gaan oppakken. Na deze hectische periode én met de zomer voor de deur willen we graag met u de balans opmaken. Hoe bent u door de crisis gekomen en hoe toekomstbestendig is uw praktijk gebleken? Waar kunt of moet u stappen zetten?

Check de succesfactoren voor uw praktijk
Op de online Dag van de Praktijkhouder bespreken we de belangrijkste succesfactoren voor een toekomstbestendige praktijk. Aan de orde komen:

 • Hoe scherp en kansrijk is uw visie en missie?
 • Hoe uniek is uw praktijk en welke dienstverlening biedt u vandaag en morgen aan?
 • Hoe toekomstbestendig zijn uw arbeidscontracten?
 • Hoe sterk is uw team in de toekomst?
 • Hoe gaat u weer toekomstgericht investeren?
 • Is uw financiële dashboard een betrouwbaar instrument om op te sturen?
 • Is uw praktijkpand duurzaam en hoe zet u snel stappen?
 • Prachtige Praktijken: inspirerende collega's uit de mondzorg, fysiotherapie en huisartspraktijken


    


Ga in gesprek met een mix van experts en collega's 
Dat doen we met experts die ingaan op een van bovenstaande thema’s. En met inspirerende praktijkhouders uit de huisartsen- en fysiopraktijk en de mondzorg die wij onder de noemer Prachtige Praktijken het podium bieden. Food for thought dus én praktische adviezen die u in de zomer kunt uitwerken en implementeren in uw praktijk.

Online congres combineert het beste van twee werelden
De online Dag van de Praktijkhouder combineert de kracht van live en online. Geen reistijd, geen uitstoot en toch alle elementen die een bijeenkomst zo waardevol maken: 

 • Een inspirerende keynote presentatie
 • Nuttige, informatieve en verhelderende workshops, presentaties en rondetafeldiscussies 
 • Volop gelegenheid om te netwerken met (on)bekenden via de krachtige Netwerktool 
 • Waardevolle innovaties van (kennis)partners in de Expo 

Doet u ook mee?
Deze online bijeenkomst is bij uitstek geschikt voor praktijkhouders in de fysiotherapie, mondzorg, bij een huisartspraktijk of een andere eerstelijnszorgpraktijk. Ook (senior) praktijkmanagers zijn welkom net als medewerkers van zorgverzekeraars, beroepsverenigingen en andere organisaties. Vanuit uw eigen omgeving, zonder reistijd, onder het genot van uw zaterdagmorgen ontbijt ontmoet u een groot aantal (on)bekende collega’s, verrijkt u uw kennis en wordt u geïnspireerd.

Gratis voor leden
MedischOndernemen biedt, in samenwerking met partners en beroepsverenigingen, op 27 juni inspirerende sprekers, bezoekers en innovaties het podium tijdens de eerste online Dag van de Praktijkhouder. Doet u ook mee? Noteer vast in uw agenda en hou de website in de gaten voor meer informatie. Deelname aan de Online Dag van de Praktijkhouder (inclusief een link naar de Videotheek waar u alle sessies terug kunt kijken) kost €95,-. Voor VIP-gasten en voor leden van de KNGF, KNMT, MedischOndernemen of het PraktijkmanagersNetwerk is deelname gratis. Reserveer vandaag nog uw ticket. U ontvangt voorafgaand aan het online congres de juiste inloggegevens.

De online Dag van de Praktijkhouder wordt georganiseerd door MedischOndernemen in samenwerking met de beroepsverenigingen KNGF en KNMT. Wij communiceren, verbinden en activeren via onze website, nieuwsbrieven, social media, Praktijk Anno Nu Congresreeks en andere bijeenkomsten.Een samenwerking van

Sponsors van de Dag van de Praktijkhouder