Online tool

Reception
De plek in de tool waar je start met de dag en altijd naar terug kunt. Hier is het programma van de dag te zien en kun je live zien welke activiteiten bezig zijn. Rechts zie je een chat, hier kun je algemene vragen stellen of opmerkingen maken. Ook zie je rechts wie er allemaal aanwezig zijn. Je kunt een privéchat of videocall beginnen.


Stage
De stage is de plek waar we de ochtend starten en afsluiten. Je video en audio wordt op mainstage niet gedeeld. Je kunt wel vragen stellen en opmerkingen plaatsen in de chat van de Stage. 


Sessies
Kies zelf welke sessie je wilt volgen. Je kunt kiezen om audio en video te delen, zodat je kunt communiceren met de spreker en andere bezoekers. De spreker kan ervoor kiezen om je aan het eind van de sessie toe te laten, zodat hij eerst zelf zijn presentatie kan geven. Je kunt ook zonder audio en video deelnemen. Vragen kun je stellen in de chat van de sessie.


Expo
Ga in gesprek met de sponsors in de booths bij Expo. Stel je vragen en wissel contactgegevens op een gemakkelijke manier uit. Chat met elkaar en profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen. Als je wilt profiteren van een aanbieding en op de button in de Expo klikt, worden je gegevens gedeeld met de sponsor zodat zij op een later moment contact met je kunnen opnemen. 


Netwerken
Dit is een functie dat lijkt op speeddaten. Je wordt willekeurig gematcht aan een andere bezoeker. In maximaal 3 minuten kun je kennismaken. Als je beide op ´Connect´ klikt, wissel je je digitale visitekaartje uit en kun je later met elkaar in contact komen. Zo breid je je netwerk super snel uit.