Online tool

Receptie
De plek in de tool waar u start met de dag en altijd naar terug kunt. Hier is het programma van de dag te zien en kunt u live zien welke activiteiten bezig zijn. Rechts ziet u een chat, hier kunt u algemene vragen stellen en met anderen in contact komen. Ook ziet u rechts wie er allemaal aanwezig zijn. U kunt een privéchat of videocall beginnen.


Sessies
Kies zelf welke sessies u wilt volgen. U kunt kiezen om uw audio en video te delen, zodat u kunt communiceren met de spreker en andere bezoekers. De spreker kan ervoor kiezen om u aan het eind van de sessie toe te laten, zodat hij eerst zelf zijn presentatie kan geven. U kunt ook zonder audio en video deelnemen. Vragen kunt u stellen in de chat van de sessie.


Adviesplein
Ga in gesprek met de partners in de stands op het Adviesplein. Stel uw vragen en wissel contactgegevens op een gemakkelijke manier uit. Chat met elkaar en profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen. Als u wilt profiteren van een aanbieding en op de button in de stand klikt, worden uw gegevens gedeeld met de partner zodat zij op een later moment contact met u kunnen opnemen. 


Netwerken
Dit is een functie dat lijkt op speeddaten. U wordt willekeurig gematcht aan een andere bezoeker. In maximaal 3 minuten kunt u kennismaken. Als jullie beide op ´Connect´ klikt, wisselt u uw digitale visitekaartje uit en kunt u later met elkaar in contact komen. Zo breidt u uw netwerk super snel uit.